ایمپلنت دیجیتال یکی از روشهای مدرن و بروز کاشت ایمپلنت بوده که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. طبیعتاً نسبت به فرایند سنتی کاشت ایمپلنت، این روش از مزایای قابلقبولتری هم برخوردار است. ما در ادامه به فناوریهای موجود در این روش و مزایایی که دارد، اشاره خواهیم کرد.
دکتر آرمان صالحی؛ متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی در کرمان
- آدرس مطب : کرمان، خیابان هزار و یک شب، نبش کوچه ۲۲، ساختمان پزشکان هزار و یک شب، طبقه اول، واحد ۲
- ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه (۱۵:۳۰ الی ۲۱)
- شماره تماس: ۰۳۴۳۲۲۴۴۵۰۱
- شماره واتساپ: ۰۹۳۰۵۳۷۲۹۶۶
انواع فناوری های ایمپلنت دیجیتال
ایمپلنت دیجیتال یک نوع روش درمان کاشت ایمپلنت بوده که نتیجه آن به مراتب دقیقتر و سریعتر است. در مراحل درمان این نوع ایمپلنت از تجهیزات مدرن و بروزی استفاده به عمل میآید و میتوان گفت از فناوریهای مختلفی هم بهرهمند میشود که در ادامه به بررسی هر کدام به صورت مختصر ولی مفید خواهیم پرداخت.
اسکن دیجیتالی دهان
ایمپلنت دیجیتال نسبت به قالبگیری با خمیر دندانپزشکی تجربه بسیار قابلقبولتری را به نمایش میگذارد. به این دلیل که مجبور نخواهید بود مدت زمان زیادی را به باز نگه داشتن دهان خود اختصاص دهید. در این میان، با بو و طعم زننده خمیر حجیم در دهان خود هم روبرو نخواهید شد. در فناوری اسکن دیجیتالی از تصاویری که با این روش به دست میآید، پروتز ساز میتواند هر چه سریعتر به کار ساخت ترمیم بپردازد.
تصویر برداری دیجیتالی
ایمپلنت دیجیتال با این فناوری خود میتواند از گذاشتن فیلم در دهان شما جلوگیری کند. البته تصویربرداری دیجیتالی ناگفته نماند که نمیتواند برای همه مفید باشد. برخی از افراد در شرایط شاید مجبور شوند که از خدمات عکسبرداری دندان به روش مرسوم و معمول روی بیاورند.
دوربین های داخل دهانی
دوربینهای داخل دهانی یکی دیگر از فناوریهای ایمپلنت دیجیتال به حساب میآید. این دوربین میتواند ساختار دهان را به خوبی تحلیل کرده و وضعیت کلیه دندانها را بررسی کند. دوربینی که در مورد آن با شما صحبت میکنیم دارای یک لامپ کوچک است که به روشنسازی فضای داخلی دهان کمک میکند و میتوان نمای خارجی لثه و دندانها را به خوبی بررسی کرد و سپس نتیجه بررسی و مشاهده روی نمایشگر رؤیت میشود، این دوربین قابلیت عکسبرداری هم دارد و معمولاً برای تشخیص بیماریهای لثه، شکستگی و خوردگی دندان، پوسیدگی و… میتواند مورد استفاده قرار گیرد. قبل از کاشت ایمپلنت قطعاً سلامت لثه باید تضمین شود که این دوربین این کار را انجام میدهد.
راهنمای جراحی دیجیتالی
حال که در مورد انواع فناوریهای ایمپلنت دیجیتال با شما صحبت میکنیم، بهتر است بدانید که مدلسازی سه بعدی کامپیوتری از راهنمای جراحی دیجیتالی کمک میگیرد تا بتواند به بررسی وضعیت عصب و استخوانها در محل کاشت بپردازد. این کار باعث میشود که جراح کمترین برش را انجام دهد و طبیعتاً برش کمتر باعث میشود تا دوره نقاهت کوتاهتر را بیمار بعد از عمل کاشت ایمپلنت دندان تجربه کند. اینگونه جراح مطمئن میشود که آسیب خاصی به بافتهای مجاور وارد نمیشود و عصب کمترین میزان آسیب و صدمه را تجربه میکند.
طراحی و ساخت به کمک کامپیوتر
از جمله دیگر فناوریهایی که در ایمپلنت دیجیتال با آن روبرو میشوید، فناوری کد / کم است. این فناوری باعث میشود جراح با دقت بالاتری به ترمیم و ساخت دندان بپردازد. بعد از جوش خوردن ایمپلنت دندان نوبت به اباتمنت و روکش دندان میرسد که استفاده از این فناوری باعث میشود بدون هیچگونه اتلاف وقت روکش آمده شود و اینچنین به جای اینکه 1 هفته منتظر بمانید تا فرایند سنتی کار شما را انجام دهد، با این فناوری همه کارها در 1 روز به پایان میرسد.
مزایای ایمپلنت دیجیتالی
حال که در مورد نحوه کار و فناوریهای ایمپلنت دیجیتال با شما صحبت کردهایم، بهتر است بدانید که این نوع روش ایمپلنت دقت بسیار بالاتری را به وجود میآورد و معمولاً بیمار با درد و ناراحتی کمتری روبرو میشود و نکته مهمتر این است که مراحل درمان با سرعت بالاتری طی میشوند و بهتر است بدانید که با استفاده از رایانه کلیه اطلاعات و دادهها به درستی ذخیره شده و ارسال آنها به مراتب بسیار آسانتر و در زمان کمتری انجام میشود.
برای انجام ایمپلنت دیجیتال در کرمان به کدام دندان پزشک مراجعه کنیم؟
به صورت مختصر ولی مفید به فناوریها و مزایای ایمپلنت دیجیتال اشاره کردهایم. در این بین، ما به شما دکتر آرمان صالحی را در این حوزه معرفی میکنیم. وی متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی در کرمان، ایمپلنت، استادیار دانشگاه است و چندین مقاله علمی انگلیسی در مجلات معتبر بینالمللی را به چاپ رسانده است. با این حساب، چنانچه با سؤال و ابهام خاصی روبرو شدهاید، به شما پیشنهاد میکنیم حتماً به دکتر صالحی مراجعه کنید تا در سریعترین زمان ممکن نتیجه دلخواه را به دست آورید.